Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Xerox DocuMate 5445 и Xerox DocuMate 5460 – малки скенери с огромни възможностиXerox DocuMate 5445 и Xerox DocuMate 5460 са малки по размери скенери, които разполагат с огромна мощ. С възможността си да сканират разнообразие от документи, в това число дълги, къси, дебели и тънки листа, DocuMate 5445 и 5460 значително повишават ефикасността в офиса. Достатъчно малки, за да се поберат на рецепционното бюро на медицински офис или банка, скенерите са проектирани за бързото сканиране както на лични карти на клиенти и пациенти, така и на други документи, като по този начин позволяват навременно споделяне на информация и гарантират отлично обслужване. Удобният интерфейс на скенерите улеснява потребителя, който просто трябва да сложи документите си и с натискането на един бутон на предния панел да ги сканира, след което автоматично да ги изпрати по имейл, отпечата, конвертира или сподели. Visioneer OneTouch позволява предварително задаване на най-подходящата резолюция, цвят, дълбочина, формат и размер на хартията. Скенерите DocuMate 5445 и 5460 бързо превръщат голям брой документи в електронни данни, така че да осигурят удобна работа дори в големите офиси.

Надежден механизъм за снабдяване с хартия

Друга изключителна характеристика на DocuMate 5445/5460 е механизмът за снабдяване с хартия. Той позволява независимо въртене на ролките наляво и надясно, като така предотвратява намачкването на документите при сканиране. В допълнение към това активната двойна предпазна ролка обръща въртенето в момента, в който водещият документ напуска мястото за снабдяване с хартия, като така предотвратява повторното излизане на закачени един за друг документи. Въпреки това има случаи, в които сканирането не бива да се прекъсва дори при наличието на повторно излизане, например при сканиране на пликове и документи с прилепващи бележки. Когато DocuMate 5445/5460 спре работа при някой от тези документи, сканирането лесно се възстановява с натискането на един бутон.

Visioneer OneTouch

OneTouch е лесна за използване услуга, която свързва DocuMate 5445/5460 с редица настройки за сканиране и подобрява изключително работния процес, така че с едно докосване документът автоматично се сканира в имейл, Microsoft Word файл или в някоя от многото cloud дестинации.

Visioneer DriverPLUS

DriverPLUS е ново поколение драйвър технология, базирана на TWAIN 2.1, с подобрени характеристики и голяма надеждност както за потребителите, така и за системните интегратори. DriverPLUS комбинира свойствата на напреднал 32- и 64-битов Windows, базиран на TWAIN, драйвъри WIA, както и на нов оптимизиран софтуер за отчетливост на изображенията и изтънчен потребителски интерфейс.

Nuance OmniPage Pro

Nuance OmniPage Pro осигурява прецизно OCR и форматно задържане, като бързо превръща сканираните документи във форматиран текст, готов за редактиране. След това той може да бъде използван във всяка програма за обработка на текст, публикуване на десктопа или в мрежата.

Nuance PaperPort

Милиони професионалисти разчитат на PaperPort за спестяване на време и пари при превръщането на хартиени документи в лесни за откриване дигитални такива. PaperPort комбинира ефикасното управление на документи, удобството на отличното им сканиране и предимството да се създават PDF файлове, като по този начин извежда професионализма на всяка организацията на ново ниво.

PDF конвертор

PDF конверторът Nuance е отличен бизнес избор за PDF софтуер. Той комбинира в себе си голяма функционалност, отлично поддържане на Microsoft Office, вградена интелигентност, DMS интеграция и удобство при използване и осигурява всичко необходимо за създаване, конвертиране, редактиране, събиране и безопасно споделяне на PDF файлове за повишена продуктивност, засилено сътрудничество и подобрена мобилност.

Наличност

Xerox DocuMate 5445/5460 са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и www.facebook.com/XeroxBulgaria

 
14.10.2013.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Новини, Хардуер

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар