Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

HP засилва компютърното изживяване за бизнеса с мощни настолни компютри и all-in-one устройстваХюлет-Пакард обяви широка гама персонални компютри, които демонстрират еволюцията в областта на настолните предложения и предоставят на корпоративните потребители мощни и прогресивно проектирани устройства, отговарящи на различни нужди и сценарии за разгръщане.

С бума на новите мобилни форм фактори през последните няколко години настолните компютри придобиха ново значение – с несравнимата си мощ, гъвкавост и надеждност, десктоп устройствата продължават да задвижват близо половината от световния пазар на компютри. Новата гама на Хюлет-Пакард предоставя на бизнес потребителите мощните настолни компютри, от които се нуждаят в няколко елегантни нови форм фактора и компактни „всичко-в-едно“ (AiO) устройства, осигуряващи богата мултимедия, най-новите протоколи за сигурност и опционални сензорни дисплеи. Освен това новите компютри разполагат и с функции като портове за бързо зареждане и софтуер HP Wireless Hotspot, играещи ключова роля във взаимодействието с мобилните устройства и позволяващи на настолните компютри да запазят ролята си на център за бизнес продуктивност.

„За да постигнат ефективност в работата си, крайните потребители се нуждаят от правилния компютър, съчетаващ мощ, производителност, управляемост и сигурност“ - заяви Хервалд ван дер Хееп, директор „Търговски продукти“ в групата за печатни и персонални системи (Printing and Personal Systems Group) на Хюлет-Пакард за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). „Новото портфолио от настолни бизнес компютри на Хюлет-Пакард представя следващото ниво в индустрията, а именно изключително мощни и стилни устройства, оборудвани с последните технологии за управление, сензорни интерфейси и сигурност за адресирането на редица корпоративни сценарии, ориентирани не само към служителите, но и към клиентите.“

Сериите HP EliteOne/EliteDesk: Мощният бизнес компютър среща елегантния дизайн

Бизнес сериите EliteOne и EliteDesk 800 са най-мощните „всичко-в-едно“ устройства и настолни компютри на Хюлет-Пакард, предлагащи най-широкия набор от форм фактори с отличителен дизайн за задоволяване на нуждите на компаниите днес. Серията десктоп компютри HP Elite 800 разполага с най-новите Intel® Core™ процесори  от IV-то поколение за максимална производителност и кристална графика, както и с допълнителни нови възможности за кеширане и твърдотелни дискове, осигуряващи по-бърз достъп до данни и приложения.

Сериите предлагат и сигурност от корпоративен клас HP Elite, както и клиентски решения за управляемост, с цел защита и управление на бизнес-критични данни, устройства и идентичности с Intel vPro поддръжка.

Хюлет-Пакард е безспорен лидер в областта на екологичните компютърни технологии. Новата линия бизнес компютри и „всичко-в-едно“ платформи HP Elite продължава този ангажимент с намалено използване на халоген, а някои от платформите предлагат и допълнителни захранващи устройства с до 94% енергийна ефективност.

Серията HP Elite 800 G1 включва:

• HP EliteOne 800 G1 е най-мощният силно мултимедиен „всичко-в-едно“ компютър с елегантен, 23% по-тънък дизайн и Windows® 8 сензорна технология със стъкло „от край до край“ за динамично и интерактивно преживяване. Устройството разполага с DTS Studio Sound звук и HD уеб-камера за богато аудио и видео преживяване. Потребителите ще се насладят на гъвкавостта на 23-инчовия (58,4 см) диагонален дисплей с регулируема по височина стойка, с възможност за накланяне и смяна на ориентацията между портрет и пейзаж, както и на DisplayPort с възможност за предаване (multistream) до четири допълнителни цифрови монитора и възможности за монтаж на VESA за изключителна ергономичност. Създаден за взаимодействие с разнообразието от устройства в съвременния офис, HP EliteOne 800 позволява на потребителите да зареждат мобилните си устройства с помощта на USB порт за бързо зареждане, както и да споделят своята интернет връзка с до 5 допълнителни такива с помощта на приложението HP Wireless Hotspot. Освен това протоколите за сигурност на Хюлет-Пакард могат да бъдат допълнително подсилени от опционалните интегрирани NFC комуникации за бързото и удобно споделяне на файлове или потребителска идентификация.   

• Серията HP EliteDesk 800 G1 осигурява мощна и надеждна производителност с персонализируеми възможности за разгръщане, подкрепени от цялостно портфолио от решения за сигурност и управляемост на Хюлет-Пакард. Налична с Windows 7 или Windows 8, серията HP 800 предлага бърз достъп до данни с възможност за избор между твърди дискове с бързо време за реакция или самостоятелно криптиране, както и с допълнителен тънък, преносим твърд диск за сигурното съхранение на чувствителни данни. Новият дизайн позволява бърза свързаност за съпътстващи устройства с фронтален USB 3,0 порт и се предлага с няколко варианта на шасито, в т.ч.:

– HP EliteDesk 800 G1 Tower е изцяло нов форм фактор на вертикална кутия с по-малък въглероден отпечатък и максимална разширяемост. Кутията включва и допълнителен PCI слот, осигуряващ широка съвместимост с предишни технологични инвестиции.

– Малкият форм фактор HP EliteDesk 800 G1 Small Form Factor включва компактни оптични устройства и е най-търсената платформа за настолни компютри, осигуряваща необходимите на бизнеса производителност, гъвкавост и сигурност.

– HP EliteDesk 800 G1 Ultra-slim Desktop представлява ултра-тънък и малък настолен форм фактор с три видео изхода, които могат да работят самостоятелно или да бъдат свързани към избрани екрани на Хюлет-Пакард посредством допълнителния Integrated Work Center (IWC), съчетаващ компактността на „всичко-в-едно“ устройствата с гъвкавостта за смяна на дисплея.

Сериите HP ProOne/ProDesk: надеждност, съчетана със стил и дълъг живот

Сериите HP ProOne и ProDesk 600 включват „всичко-в-едно“ устройства и настолни компютри за бизнеса с модерен дизайн и възможност за избор измежду най-новите Intel Core процесори от IV-то поколение на достъпна цена. Всяко устройство позволява на потребителите да посрещат ежедневните си бизнес нужди с лекота, благодарение на операционните системи Windows 8, Windows 7 или различни версии на Linux, както и на инструментите за управление HP Support Assistant и приложенията за сигурност на данните, устройствата и идентичността на потребителите HP Client Security. Производителността на моделите нараства с технологиите ePrint за бърз и лесен безжичен печат, както и с DTS Sound за наситен аудио звук.

Серията HP Pro 600 G1 включва:

• HP ProOne 600 G1 - „всичко-в-едно“ устройство от корпоративен клас, съчетаващо компактен форм фактор с интелигентен дизайн и мощна и сигурна настолна производителност. За по-добра ергономичност, устройството предлага възможности за монтаж на VESA, а 21,5-инчовият диагонален дисплей може да се комбинира с до 4 допълнителни монитора. Подобно на HP EliteOne AiO, при HP ProOne AiO също може да се повиши сигурността с интегриран NFC за функции, като например „докосни за споделяне“ (Tap to Share) с Windows 8.

• Серията HP ProDesk 600 G1 предлага най-популярните форм фактори с дълъг и стабилен живот на устройствата, и посреща ежедневните нужди на бизнеса с производителност и надеждност. Многозадачността се подпомага от допълнителните твърдотелни дискове, поддържащи бързата ротация на файлове и приложения. Серията HP ProDesk 600 се предлага в два различни варианта на шасито:

– Вертикалната кутия HP ProDesk 600 G1 Tower е оптимално съчетание от по-малък въглероден отпечатък и максимална разширяемост.

– Компактното шаси на малкия форм фактор ProDesk 600 G1 Small Form Factor освобождава нужно пространство на потребителите, позволявайки им да се съсредоточат върху работата си. Подобно на всички настолни компютри за бизнеса и този спомага за намаляване консумацията на енергия с допълнителни захранващи устройства с до 94% енергийна ефективност.

За Хюлет-Пакард
Хюлет-Пакард създава нови възможности, позволяващи на технологията да оказва значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света Хюлет-Пакард предлага обширно портфолио в областта на печата, персоналните компютри, софтуера, услугите и ИТ инфраструктурите за решаване на проблемите на потребителите.

Повече информация за Хюлет-Пакард: www.hp.com

 
26.07.2013.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Новини, Хардуер

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар