Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новото онлайн „лице“ на J-Point

  •  
  •  
  •  
  •  


Преди доста години присъствието в уеб пространството беше силно препоръчително. Мина време и от препоръка да имаш сайт, за да правиш успешен бизнес, то се превърна във важен елемент. Днес просто да имаш сайт не е достатъчно. Не е достатъчно, тъй като задочното присъствие в уеб пространството вече не работи. Причината е, че сега всички залагат на своето присъствие в дебрите на „мрежата“. Именно поради това трябва активно да присъстваш онлайн, за да бъдеш забелязан. Модерният и успешен уеб сайт трябва не само да предоставя нужната информацията, но и да привлича визуално потребителите, разбира се, без да се набляга прекалено на графичната част или на многото раздвижени елементи (несъмнено има уеб дизайнери, които просто прекаляват с анимираното съдържание). В крайна сметка, за да получите адекватно присъствие, трябва да отговорите на няколко въпроса и най-важното да имате адекватен партньор, който да може да реализира идеите ви.

И така, нека се насочим към новия уеб сайт на печатна къща J-Point — които са съумели да смесят успешно
нужните „съставки“. Може би си мислите, че сайтът на една компания, която е в печатния бранш, би бил по-скоро скучен. В случая обаче, ако заявите на глас подобно твърдение, ще трябва да се извините, тъй като ще направите сериозна грешка. На първо място сайтът е добре структуриран — бързо и лесно получавате търсената информация, като например с какви технологии разполагат, съответно какво бихте могли да поръчате при тях за изпълнение. За хората, търсещи винаги най-добрите оферти, е предвидена специална секция, в която лесно ще открият горещите предложения на печатна къща J-Point с едно натискане на бутона „Промоции“. Още в началото ще можете да видите актуални промоции и цени.

Попитахме маркетинг отдела на компанията защо са решили да бъде изработен нов корпоративен уеб сайт.
Оттам ни отговориха следното: „Водени от желанията на нашите клиенти и потребностите им, ние от печатна
къща J-Point стартирахме нашия осъвременен уеб сайт. Визуално e наблегнато на наложените от години цветове на фирмите J-Point и J-Point+. Разделен е на две части за различните видове печат: дигитален широкоформатен и офсетов печат.“ И допълниха: „Новият уеб сайт е с по-добра функционалност и дизайн. Чрез направените подобрения потребителят бързо и лесно се ориентира и достига до желаната информация. Нашият нов сайт е направен в помощ на клиентите ни. На него ще намерите подробна информация за машините, с които работим. Представили сме детайлно възможните приложения и съответно продуктите. За улеснение към всеки готов продукт сме показали и снимков материал, за да бъде информацията по-достъпна. На разположение e и секция „Услуги“, където са описани довършителните процеси — последният етап от производството на продуктите.“

Сред добавените нови възможности на уеб портала на печатна къща J-Point е наличието на онлайн заявка/поръчка с присъствието на опция за прикачване на файлове. Това значително би ускорило изпълнението на поръчката. Без съмнение в днешно време може да си поръчаш всичко онлайн.

Преди да изпратите файл за печат, добра идея е да се „разходите“ до менюто „Помощ“ — в тази секция са описани изискванията за файловете — размер, формат, пояснения за различните видове печат.

 
24.08.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Уеб, Реклама

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар