Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

iPrint & Scan: безплатно приложение за печат навсякъде с принтери на BrotherКогато си купите iPad или таблет и се наситите да сърфирате в нета, да четете имейли и да си проверявате акаунта във Facebook, първото нещо, което ще откриете, че можете да правите с него, е да го интегрирате с офисния или домашния принтер. При мулти-функционалните устройства на Brother това става супер лесно с безплатното приложение iPrint&Scan или през Apple AirPrint.

Все повече хора вече имат iPad или друг таблет. Наблюдава се дори тенденция за замяна на традиционните компютри и лаптопи с този вид устройства. Затова нараства и нуждата от свързване и синхронизация на таблета с останалия IT хардуер в дома или в офиса.

Ние от Brother, като една от лидерските компании в принтерната индустрия, смятаме, че таблетите и мулти-функционалните ни устройства са създадени един за друг.

Двупосочно сътрудничество

За осъществяване на връзката между iPad или Android-базиран таблет и устройство на Brother компанията предлага безплатното приложение iPrint & Scan.

Чрез него и, разбира се с помощта на безжичната мрежа, таблетът може да изпълнява множество задачи на мултифункционалното устройство Brother. Може да отпечатва директно от камерата, фото-албуми, PDF, уеб-страници или клипборда на iPad-а, да сканира или изпраща факс. При таблети с Android OS, функциите са абсолютно същите.

Що се отнася до iPad, който е абсолютния лидер в продажбите на таблети, Brother използва и безжичната технология на Apple – т.нар. AirPrint. Списък с мултифункционалните устройства, които имат интегриран AirPrint вижте по-долу.

Смартфоните също обичат принтери

Докато връзката между таблет и принтер изглежда логична, то малко хора биха се сетили колко е практично да използват смарфона си за печат или сканиране.

Повечето притежатели на смартфони ги употребяват най-вече за обаждания и sms-и, много по-рядко – за снимане, пращане на и-мейли, слушане на музика или сърфиране в нета. Когато, обаче, си изтеглят безплатното приложение iPrint&Scan, могат спокойно с помощта на мултифункционално устройство Brother да превърнат смартфона си в малък и компактен офис-център, все едно имат таблет.

Три вида устройства - един iPrint&Scan

Приложението iPrint&Scan е налично във версии за iPhone/iPad, Android и Windows Phone 7. Те могат да се изтеглят безплатно от съответните магазини за приложения и всичките автоматично намират поддържаните Brother устройства в локалната безжична мрежа.

 
06.08.2012.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Софтуер

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар