Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

CorelDRAW Graphics Suite X6Corel обяви появата на CorelDRAW Graphics Suite X6, най-новата версия на своя графичен пакет от софтуерни инструменти. С изцяло обновено типографско ядро, вдъхновяващи нови цветови стилове и хармонии и мощни инструменти за оформление Graphics Suite X6 предлага на графичните професионалисти най-мощният и креативен инструмент досега. Фокусиран върху откриването на нови творчески възможности за дизайнерската общност, този важен ъпдейт предоставя подобрени работни процеси и производителност, като улеснява свързването между отделни активи и работата с водещи инструменти и технологии както за начинаещи, така и за опитни дизайнери. Това от своя страна им позволява да завършват проектите си с увереност.

Включените в най-новия пакет функции и многобройни подобрения са създадени, за да отговорят на нуждите на CorelDRAW потребители в широк кръг от индустрии, включително производство на рекламни знаци и табели, графичен дизайн, дизайн на дрехи и модни аксесоари, широкоформатен печат, маркетинг, печатарство, ситопечат, производство на грамоти и гравиране, автомобилни винилови стикери и др.

Най-важни нови функции и подобрения:

 • Поддръжка на усъвършенствани OpenType шрифтове: Създайте красив текст с функциите на усъвършенстваната OpenType® типография като контекстуални и стилистични заместители, лигатури, орнаменти, вълнисти варианти и др.
 • Нови потребителски цветни хармонии: Променете цветовете накуп в хармония и анализирайте цветове и оттенъци, за да получите допълнителни цветови схеми.
 • Нова вградена 64-битова поддръжка и подобрена работа с многоядрени процесори: Бърза обработка на файлове и изображения с до 50% по-висока скорост.
 • Нови творчески инструменти за векторно оформление: Добавете идейни ефекти с помощта на четири нови инструмента за векторно оформление  – Замажи (Smear), Извърти (Twirl), Привлечи (Attract) и Отстрани (Repel).
 • Нови Styles Engine и Docker: Форматирайте бързо и опростете създаването, приложението и управлението на стилове за съвместимо форматиране при различни обекти.
 • Ново приложение Corel Website Creator X6: Изградете и управлявайте уеб сайтове с лекота, като използвате Site Wizard, темплейти, drag-and-drop функционалност и безпроблемна интеграция с XHTML, CSS, JavaScript и XML.
 • Нов Smart Carver: Премахнете нежеланите зони от изображението, като същевременно запазите неговата пропорция.
 • Подобрени възможности за страниране: Cъздайте дизайнерски оформления с лекота, като използвате нова и подобрена функция Master Layer, помощниците за подравняване, интерактивните рамкирания и много други.
 • Редизайн на Object Properties Docker: Спестете време, донастройте дизайн и получете достъп до настройките на обектите от едно централно място.Какво включва CorelDRAW Graphics X6:

 • CorelDRAW X6, интуитивно приложение за векторни илюстрации и оформление на страници
 • Corel PHOTO-PAINT X6, професионално приложение за редактиране на изображения
 • Corel PowerTRACE X6, приложение за бързо и точно преобразуване на растерни във векторни графики с възможност за редактиране
 • Corel CONNECT, пълноекранен вграден организатор на съдържание, чрез който потребителите могат да търсят из цифровото съдържание на пакета и/или в локална или мрежова среда, на диск или от сървъри със стокова фотография като iStockPhoto® и Fotolia
 • Corel CAPTURE X6, опростено приложение за снимане на екрана
 • Corel Website Creator X6, мощен софтуер за създаване на уеб сайтове с лекота

Потребителите също така получават 10 000 висококачествени clipart и дигитални изображения; 1 000 професионални безплатни цифрови снимки с висока резолюция; 1 000 OpenType шрифта, включително Helvetica; 2,000 шаблона за автомобили; 350 професионално изработени шаблона; 800 рамки и схеми. Corel ще продължи да усъвършенства изживяването с CorelDRAW Graphics Suite X6, като ще предоставя още съдържание и функционалност през целия продуктов цикъл за потребителите на X6.

Всички физически версии на CorelDRAW Graphics Suite X6 в кутия включват подробно пълноцветно ръководство с твърди корици, което помага на потребителите с различен опит да започнат работа с лекота.

За пълен списък на всички функции, включени в CorelDRAW Graphics Suite X6 и за сваляне на 30-дневна тестова версия с пълна функционалност моля посетете www.corel.com/coreldraw.  

Наличност и цени

CorelDRAW Graphics Suite X6 е наличен във версии на английски, немски, италиански, френски, испански, португалски и холандски. Версии на продукта на полски, чешки, руски, шведски, фински, унгарски и турски ще се появят по-късно през пролетта на 2012 година.

Предлагат се търговски лицензи и лицензи за академични цели на CorelDRAW Graphics Suite X6, които ще бъдат достъпни през мрежата от оторизирани търговци на Corel през март.

За повече информация относно политиките за цени и ъпгрейд се свържете с вашия предпочитан доставчик или посетете http://www.bmg.bg/Vendor/Corel/CorelBuyIn/CorelDealers.aspx?vendorId=72.

Контакти

БиЕмДжи ООД – официален дистрибутор на Corel Corp. за България:
тел.: 02 4605060, www.bmg.bg, n.ivanov@bmg.bg
Партньори на Corel Corp. за България: http://www.bmg.bg/Vendor/Corel/CorelBuyIn/CorelDealers.aspx?vendorId=72

 
27.03.2012.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Софтуер, Новини

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар