Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Кирила Корект 10 – на чист български

  •  
  •  
  •  
  •  


Кирила Корект е добре познат продукт на българските потребителите – софтуерно решение за проверка и редакция на текстове на български език в електронна среда. Софтуерното решение, е разработено и поддържано от БиЕмДжи, и премина през няколко модификации през годините. Имаше поддръжка за операционната система на Apple и дори разновидност за Windows Mobile.
И така с времето, и усилената и неуморна работа на екипа стоящ зад продукта, достигнахме до Кирила Корект 10.

Кирила Корект в три изречения
Кирила Корект е софтуер за проверка и редакция на текстове на български език в електронна среда. Продуктът има дългогодишна история и множество награди – Кирила е трикратен носител на златен медал за най-добър български софтуер от Международния панаир в Пловдив. Първоначално, проектът е стартиран с цел да реши проблеми свързани с кирилизацията под Microsoft Windows, но в последствие продуктът се развива в посока цялостно решение за редакция на български текстове в Microsoft Office.

За кого е подходящ продуктът?
Кирила Корект 10 е подходяща за всеки, който създава текстове в Microsoft Office. Това е краткият отговор на поставения въпрос. Но ако трябва да отговорим по изчерпателно, бихме казали, че Кирила Корект 10 е не просто полезна, но задължителна част от софтуерния парк на издателствата, рекламните агенции, студиата за предпечат, както и за всички, които държат на безупречен език в своята електронна кореспонденция.

Седем причини, които превръщат Кирила Корект 10 в незаменим помощник
С новите си и подобрени модули Кирила Корект 10 работи за вашето успешно представяне.
- Пълна съвместимост с Windows 7 и MS Office 2010. Кирила Корект 10 е единственият софтуер за редакция на български, който гарантира безпроблемна работа с новите версии на продуктите на Майкрософт.
- Втора, разширена и подобрена версия на двуезичния речник. Близо 130 000 думи, изрази и значения в българско-английския и над 150 000 – в английско-българския речник с включени термини и преводни значения от областта на икономиката, ИТ, счетоводство и финанси, правото, наред с общоупотребими думи и изрази. Ново! Възможност за търсене по форма – единствено с Кирила Корект 10 няма нужда да търсите по основната дума, можете да откриете превода по която и да е от формите й!
- Поредна нова версия на правописната проверка.Обновен речник с последна редакция от юни 2010 г. и близо 2 млн. думи
- Обновен модул за граматическа редакция. Интелигентно решение за грешки като пропуснати запетаи, неправилно членуване и съгласуване, проблеми със слятото писане и др.
- Предложения за стилистична уместност - редакция според 8 функционални стила.
- Вграден електронен синонимен речник с добавени антоними и възможност за търсене и заместване по всички форми на думата.
- Кирилизация и сричкопренасяне

Специално


До 31 януари 2012 г. при покупка на Office Home and Business 2010 PC Attach Key PKC Microcase или Office Professional 2010 PC Attach Key PKC Microcase вашите клиенти ще получат лиценз за домашно ползване за Кирила Корект 10 БЕЗПЛАТНО!

Продуктите от промоцията са придружени със специален стикер с указания към клиента. Активирането на Кирила Корект 10 от вашите клиенти трябва да бъде извършено до 31 януари 2012 г. чрез съответния персонален код на www.cyrilla.bg

 
19.12.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Софтуер

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар