Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Дигитализация на физическия свят на COPI’S 2016Делът на новите участници в тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама вече е 35% отчитат организаторите от Интер Експо Център, които са и домакини на събитието. Статистиката сочи и ръст на фирмите, които ще представят машини и технологии за печат върху текстил.

Програмата на изложението включва тематични семинари, работилници и изложби. Във фокуса на събитието ще бъдат презентациите на стартъпа iGreet и на компанията за мобилна реклама WiFi.bg.

iGreet и дигитализацията на физическия свят

От основаването си през лятото на миналата година българският стартъп iGreet разработва собствена технология за добавяне на реалност чрез внедряването на 2D и 3D дигитално съдържание в стандартни печатни носители (поздравителни картички, книги, поставки за чаши, ръчно изработени подаръци и сувенири). Скритите анимирани послания, които са и носители на немалко радостни емоции, могат да бъдат видени през мобилното приложение iGreet. Технологията ще бъде представена в първия ден на изложението – 5 октомври, в зала 4 на ИЕЦ от 11:30 ч.

WiFi рекламата – мост между офлайн и онлайн продажбите

Платформата WiFi.bg позволява бързото качване на реклами и тяхното лесно управление през Free WiFi връзката в различни обекти (ресторанти, хотели, търговски центрове и пр.). Подобната на GDN (Google Display Network) платформа е на разположение 24 часа в денонощието и позволява прецизното таргетиране в конкретен часови диапазон в един или повече обекти наведнъж. Целта на WiFi.bg е да създаде унифицирана рекламна среда, в която рекламодателите ще могат да достигат своите клиенти в точното време, конвертирайки по-добре от всеки друг канал. Платформата ще бъде представена на 5 октомври от 11:00 ч. в зала 4 на изложбения комплекс.

По информация на ИЕЦ

 
.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Събития, Новини

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар