Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

HP за печатните технологии и отвъд тяхГодишна глобална конференция за печат и обработка на изображения на HP

На провелата се годишна глобална конференция за печат и обработка на изображения HP представи иновации, приложения и решения за всички видове потребители - от домашни потребители и малки и средни предприятия (МСП) до корпорации и клиенти в областта на графичните изкуства.
По време на събитието е станало ясно, че значително са нараснали продажбите на свързани с интернет технологии за печат в облака като до момента са продадени повече от 10 милиона уеб-свързани принтера на компанията.
По време на конференцията Виомеш Джоши, изпълнителен вицепрезидент на компанията е казал че „HP има голям опит в областта на иновациите и ние продължаваме да се възползваме от това наследство и градим върху него за бъдещ растеж, “ „Печат и обработка на изображения“, „Решения за печат” в HP. „Въпреки че традиционният печат ще продължи да бъде неразделна част от това, което предлагаме на света, ние променяме пазара и с водещи иновации извън страницата.“

Сканиране на триизмерни обекти, инструменти и услуги за малките и средни фирми
Микро - и малките предприятия се нуждаят от най-добрите инструменти за осъществяване на дейността си, особено когато са изправени пред потенциален бърз растеж. Иновациите на HP помагат на тези фирми да не изостават нуждите на клиентите си:

  • За заснемане на изображения на триизмерни обекти и сканиране на документи HP LaserJet TopShot Pro M275 е достъпен спътник на настолния компютър, който е идеален за малки предприятия и домашни офиси. Той е оборудван с HP TopShot Scanning - революционна технология, която улавя шест отделни изображения на документ или триизмерен предмет и произвежда един краен непрекъснат образ с изключително качество. С тази технология малките и средни предприятия могат бързо да произвеждат висококачествени изображения за незабавно използване при печатни материали или в интернет.
  • Новата серия HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One и HP Officejet Pro 8100 ePrinter предлагат цветни документи с професионално качество с до 50% по-ниски разходи на страница от лазерните принтери и дават възможност за печат от практически всяко място на планетата при използване на мобилни устройства с HP ePrint. Разполагат с новите по-добри мастила, които не позволяват размазване с маркер при подчертаване, двустранен печат без полета и решения от облака, които могат да помогнат на фирмите да се развият извън страницата.
  • Новите приложения за бизнеса на HP като приложенията за сканиране на визитки и касови бележки от Shoeboxed, позволяват на малките, средни и микро-предприятия да се фокусират върху бизнеса си.
    HP прави и достъпни доказаните си корпоративни технологии за малкия и среден бизнес. След неотдавнашното придобиване на Printelligent - лидер при управляваните печатни решения (MPS), HP вече предлага HP Partner Managed Print Services - първото от няколко MPS предложения, които HP планира да пусне през следващата година. Освен това HP добави няколко HP Document Solutions, включително HP Access Control Express, HP и Nuance eCopy ShareScan и HP и Capella FormPort към своето портфолио за решения, които се продават от специализирани канали.

Нови принтери HP LaserJet, скенер Scanjet за различни типове предприятия
HP представи два принтера HP LaserJet и скенер HP Scanjet, които улесняват мобилността и работния поток на бизнеса.

  • Серия принтери HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602 и M603 - сигурна, управлявана по мрежата и лесна за използване монохромна серия принтери с уеб-поддръжка, разработена, за да помогне на предприятията да увеличат ефективността на печата на големи обеми документи.
  • Серия HP LaserJet Enterprise 500 Color M551 – принтер с поддръжка на HP ePrint, идеален за корпоративни и МСП работни екипи, които искат цветове с професионално качество и усъвършенствани инструменти за управление на печата.
  • Работна станция за сканиране на документи HP Scanjet Enterprise 8500fn1 - скенер, оптимизиран за работни групи с големи обеми за сканиране, който се предлага с лесен за използване, голям цветен сензорен екран.

Корпоративни услуги и решения
За да се опростят сложните процеси в офиса и да се подобри работата на корпоративните клиенти, HP представи нови и подобрени решения и услуги. HP Document Processing Services помага на клиентите да развиват своя бизнес, да преобразят процесите си, да намалят разходите и да увеличат производителността. Пакетът от решения за обработка на документи дава на клиентите възможност да изнесат всички или част от функциите си за управление на документи, което дава достъп до информацията навсякъде, по всяко време и чрез всеки един канал.

HP Access Control Express е пакетно решение от прости, ефективни инструменти, които помагат за намаляване на разходите за печат и поддържане на сигурността на данните, като същевременно се увеличава доверието на потребителите и производителността.

 
06.10.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Хардуер, Печат, Софтуер, Събития

Сподели в: Share Tweet
Продължение

Още статии от същата категория

Добави коментар