Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Canon imageRUNNER ADVANCE PROРешението на Canon осигурява ненадмината ефективност и сигурност, намалява разходите и щади природата

 

Живеем в свят, в който постигането на дадена цел неминуемо изисква нещо в замяна. За постигането на едно нещо обикновено трябва да се откажем от друго. Именно желанието да не се правят компромиси е накарало Canon да създадат своята мултифункционална печатна платформа, с която веднъж завинаги да ни покажат, че можем да изработваме всичко и да постигаме недостижимото, без да правим компромиси. Но преди да продължим, нека отново да се върнем към цената, която трябва да „заплатим“, за да постигнем дадена цел. Защо? Защото качественият печат е цел, за постигането на която се изискват определени компромиси и ресурси. Времето безсъмнено ни е показало, че това е така.

Обикновено в уравнението, в което искаме да получим като финален резултат отличен отпечатък, имаме сбор от няколко елемента. Винаги имаме цена, която от своя страна зависи от разходната част плюс производствената ефективност, а отскоро ние, хората, някак разбрахме, че не всичко започва от нас и определено светът не свършва с нашето съществуване. Така изневиделица започна усилено да се шуми около думичката еко и нейното реално проявление в заобикалящата ни действителност.

За да си говорим за правило, винаги трябва да има изключения. Потвърждавайки сентенцията, се появява
Canon imageRUNNER ADVANCE PRO, която със своите предимства и възможности ни показва, че можем да живеем и работим в един по-добър свят.

И за да поставим отново фокуса върху факта колко е важно да бъде избрано правилното решение, ще вметнем още нещо. Съвсем наскоро на едно събитие чухме твърдение, което определено ни направи впечатление. Не защото е повтаряно многократно, а защото започва да добива все по-голямо значение в трудни моменти, на каквито без съмнение сме свидетели. Изказаното твърдение е много кратко, но ясно показва отношението на клиентите към предлаганите печатни технологии, а именно „Днес всеки може да печата“. Тази кратичка сентенция ни показва ясно назряването на една тенденция — днес не е достатъчно
просто да се отпечата нещо.

Без съмнение от Canon са усетили развитието на тенденцията, поради което представиха серията
imageRUNNER ADVANCE PRO, с която усъвършенстват документопотока и производителността във всякакви
по големина институции и бизнес предприятия (от малки офиси и големи организации до големи копирни и печатни центрове), тъй като могат пълноценно да отговорят на нуждите на малкия бизнес и да се впишат успешно в динамичното и натоварено ежедневие на големите работни групи.

В началото бе идеята

При създаването на серията imageRUNNER ADVANCE PRO експертите на компанията си поставят за цел да
постигнат максимално качество във всяка област — модерен и практичен дизайн, невероятни производствени възможности и ненадмината скорост са съчетани с иновационно мислене по отношение опазването на околната среда.

В основата на всеки успешен проект стои идеята, но не само идеята, а и нейното реализиране в реални
работни условия. Знаем, че за постигането на добър краен резултат трябва да се мисли глобално, но и да се
обръща сериозно внимание на малките детайли, изграждащи общата картина. Именно поради това в серията
imageRUNNER ADVANCE PRO от Canon са „вторачили“ поглед в дребните детайли, които обединени и натрупани водят до качествен резултат.

Реализацията

Всичко започва с възможността за персонализиране и лесно използване. Операторът трябва да може да работи лесно и да има бърз достъп до функционалността на системата. В случая много бързо той ще почувства печатната система като продължение на своето тяло, тъй като контактът с фокусната точка (дисплеят) на всяко устройство се осъществява интуитивно вследствие на перфектно изпипания и ясен потребителски интерфейс. Много често в натовареното работно ежедневие се случва постоянно да бъдат изпълнявани повтарящи се задачи. И всеки път, всеки ден всичко започвате отначало. Несъмнено експертите на компанията, участващи в реализирането на серията, са си задали въпроса „Кому е нужно това?“. И са намерили отговора – създаване на персонализирани последователности от операции. По този начин всеки, използващ устройството, може да конфигурира и заложи персонализирана последователност от операции, което ще осигури изпълнението на често използвани, сложни и времеизискващи задачи само с натискането на един бутон.

Следващият детайл някак естествено следва поставената тенденция – лесно и бързо изпълнение на всякакви задачи. Когато те са налице, е време да се премине към следващата стъпка, а именно високата производителност на печатната система. Когато крайните срокове ви притискат или работата ви е натоварена, серията imageRUNNER ADVANCE PRO ви предлага единствени по рода си функции. Поддръжката на PCL и Genuine Adobe Postscript 3 осигурява висока производителност дори при изпълнение на множество задачи. Двустранното сканиране с единичен пас означава, че скоростта на сканиране в действителност надвишава скоростта на печатащия модул на машината.

Независимо дали отпечатвате цветно, черно-бяло или комбинация от двете, всяко устройство осигурява оптимална скорост за максимална производителност. И за да не сме голословни, ще споменем няколко цифри за моделите imageRUNNER ADVANCE PRO C9070 PRO и C9060 PRO, които предлагат висока продуктивност и качество на изображението (максимална резолюция на изображението 1200x1200 dpi), с работна скорост за изцяло цветна продукция от съответно 70 или 60 страници в минута. Печатните машини могат да работят с хартия със или без покритие до 300 gsm, с листове, по-големи от формат SRA3, включително двуцветни. Капацитетът на натрупване от 4250 страници оптимизира продуктивността. Устройствата могат да бъдат оборудвани или с вграден растеров процесор за изображения ImagePASS-A1
с производствено качество, или с автономен растеров процесор за изображения ColorPASS-GX300 RIP в случай на по-взискателна работна среда. И двата RIP-а са разработени в сътрудничество между Canon и EFI.

Резултатът

Цялото това натрупване на елементи води не просто до невероятно бързи системни, но и до печатни решения, които гарантират качествен печат. Той от своя страна се дължи и на факта, че от Canon комбинират добри традиции с нови разработки. Серията imageRUNNER ADVANCE PRO наследява множество иновации от цифровите системи на Canon, използвани от компаниите за професионален печат. Нов тонер, барабан и контролер осигуряват най-детайлните и най-ярките цветни разпечатки, които можете да си представите.

Както казахме в началото, днес всеки може да печата и именно поради това резултатът накланя везната в
една или друга посока.

Знаехте ли, че цветовете помагат на читателя да намира информацията 70% по-бързо (според проучване на
компанията)? От Canon знаят този факт и затова предлагат на своите клиенти решения, които само ще им помогнат в техните бизнес начинания и ще улеснят техния работен процес.

Печатният продукт

Възможностите за създаване на професионално изглеждащи документи, способни да впечатлят вашите клиенти, са безкрайни. Серията imageRUNNER ADVANCE PRO може да работи с разнообразие от грамажи и формати на хартията и осигурява широки възможности за финиширане като например създаване на брошури, вмъкване на документи, Z- и C-сгъване на документи. Може да бъде използван също и софтуерът iW360 на Canon, който ви позволява без усилия да комбинирате информация от различни източници и в различни формати, пренасяйки документната комуникация на друго ниво.

Накратко със серията imageRUNNER ADVANCE PRO можете да създадете всичко — грабващи окото фирмени брошури, зашеметяващи писма, дигитални проби при поискване, финансови отчети, визитки, професионално изработени и висококачествено отпечатани доклади, обучаващи брошури и материали, постери и много други.

Наред с това, отчитайки нуждата от професионална производствена среда, новите модели imageRUNNER
ADVANCE PRO предлагат гама от възможности за допълнителна обработка, включващи професионално перфориране, прикрепване с телбод на до 100 листа, подшиване на до 20 листа, украсяване на брошури, както и пет вида сгъване на ширина от 52 до 105 gsm (хармоника, сгъване на писмо навън и навътре, сгъване наполовина, двойно успоредно сгъване).

Нещо повече от печат

Днес модерният офис или печатен център не е изолирано, отделено от света пространство. Днес работата в екип на хора, които се намират в различни географски точки, е част от ежедневието, парче от съвременния работен поток в тези среди. Това прави нуждата от адекватно решение за колаборация много важна. Въпреки че в момента говорим за печатна платформа, е време да добавим още една думичка към определението на серията imageRUNNER ADVANCE PRO, а именно – многофункционална, за да получим съчетанието многофункционална печатна платформа. Тя несъмнено е многофункционална не само заради разнообразието от печатни продукти, които могат да бъдат произведени, и съответните довършителни операции, които могат да бъдат приложени, но и поради още няколко неща.

Ето ги и тях:

»» Ефективно сканиране, изпращане и споделяне: С докосване на един бутон можете лесно да сканирате
хартиени документи, да ги запаметите и да ги изпратите до множество дестинации като например имейл, факс, ftp, Microsoft SharePoint и iW360 сървър. Търсенето на информация е лесно благодарение на функцията за OCR конвертиране на PDF файлове, която позволява намиране на определени думи в документите. За да се улесни споделянето на информация и съвместната работа на служителите, документи с възможност за претърсване (текстови документи) могат да бъдат запаметявани в групови документни кутии в сървъра iW360.

»» Трансформиране на документи: Серията image RUNNER ADVANCE PRO използва най-новите Office Open XML файлови формати, осигурявайки лесен достъп и използване на съдържанието на сканираните документи от други приложения и бизнес системи. Вградените разширения за Adobe Reader позволяват да използвате разнообразната функционалност на Adobe Reader, без да е необходимо да закупувате софтуерен лиценз. Това означава, че можете да споделяте и преглеждате документи електронно, вместо да използвате по-бавния хартиен документопоток.

»» Универсално пространство: Вградено и готово за използване място за съхраняване на документи, наречено „Универсално пространство“, позволява на потребителите да управляват прости споделени
библиотеки за документи, като например HR формуляри или продуктови брошури, което улеснява повторното отпечатване на тези документи.

Сигурност

Заплахите за сигурността на документите и данните никога не са били по-сериозни. Потребителските данни се нуждаят от защита, а мрежовите устройства могат да бъдат изложени на заплахи. Отчитайки това, в серията imageRUNNER ADVANCE PRO от Canon предлагат подобрена защита на документите, която е в съответствие с най-строгите стандарти за сигурност в индустрията. Организациите могат да приемат съвкупност от мерки за сигурност, които да отговарят на специфичните им изисквания. Защитата на устройствата може да бъде постигната чрез идентификационни карти на служителите и „follow-me“ принтиране, както и с премахване на хард диска. Ключовата бизнес информация може да бъде защитена чрез системата Document Scan Lock Kit, която поставя защитен воден знак на отпечатаните документи, а сървърът на Adobe LiveCycle Rights Management предоставя контролиран достъп до сканираните PDF
документи.

Имплементирайки споменатите възможности, серията imageRUNNER ADVANCE PRO предлага набор от функции за защита на документите през целия им жизнен цикъл – от момента на сканиране до момента на споделяне, архивиране и печат.

Зеленото около нас

Дълги години в много индустрии (в това число и печатната) се смяташе, че воденето на адекватна екополитика е свързано с определени компромиси. Започвайки от това, че качеството на отпечатаната продукция няма да е на високо ниво и стигайки до нейното оскъпяване. За наша радост ситуацията днес е различна и от Canon ни показват именно това, проектирайки imageRUNNER ADVANCE PRO серията с мисъл за околната среда. Всяко събитие в живота на устройството и на документите, които то произвежда, е взето под внимание. Серията imageRUNNER ADVANCE PRO предлага най-високото ниво на енергийна ефективност за индустрията, например с цялостно намаляване на въглеродните емисии с до 50%. Също така при изграждането на серията се използва биопластмаса в множество от външните части, които са в съответствие с Energy Star и Директивата за намаляване на опасни субстанции.

Като използвате imageRUNNER ADVANCE PRO, вие мислите не само за природата, но и успявате да намалите
разходите си. Серията imageRUNNER ADVANCE PRO помага да намалите както консумацията на електроенергия, така и другите си разходи за изготвяне на документи. Възможността за създаване на висококачествени документи означава, че можете сами да създавате своите брошури и рекламни материали, без да е необходимо да плащате за това на външни изпълнители, като по този начин можете да постигнете значително намаляване на разходите в рекламния и маркетинговия отдел.

Чрез двустранния печат можете да намалите потреблението на хартия и да намалите почти наполовина разходите си за печат, ако вземете предвид цената за една отпечатана страница. Можете да се възползвате също и от богатите функции на софтуера uniFLOW Output Manager на Canon. Когато изпращате документи за печат, те могат да бъдат автоматично насочвани към мрежовото устройство с най-ниските разходи за отпечатана страница, позволявайки значително спестяване в дългосрочен план. Наред с това защитеният достъп означава, че документите могат да бъдат „задържани“ до момента, в който потребителите са готови да си ги вземат от устройството – предотвратявайки загубите, дължащи се на забравени документи, захвърлени в изходните тави.

Поглед в бъдещето

Днес е по-важно от всякога да работите с добър партньор, който да разбира нуждите ви. Canon знаят от какво се нуждаят малките и средни фирми, големият бизнес и принт шоповете. Те имат отговор на вашите въпроси и развиват своята дейност в унисон с вашите нужди, паралелно с развитието на вашия бизнес.

Модулният дизайн дава възможност всяка инсталация imageRUNNER ADVANCE PRO да бъде конфигурирана спрямо специфичните производствени изисквания на клиента и печатните машини могат лесно да бъдат интегрирани в установените работни потоци за цифров печат заедно с други устройства. Серията imageRUNNER ADVANCE PRO е проектирана така, че да предлага на клиентите максимално време на активна експлоатация и гъвкавост.

Крайната цел

Крайната цел във всяка организация без значение на нейния мащаб е да оптимизира процесите на комуникация, подобрявайки резултатите си.

Документите стоят в сърцето на бизнес комуникацията, свързвайки хората с информацията и помежду им. Те
информират, въздействат и вдъхновяват. Сега, благодарение на новаторската серия imageRUNNER ADVANCE на Canon, документната комуникация прави смела стъпка напред, подобрявайки начина, по който служителите взаимодействат помежду си.

В крайна сметка серията imageRUNNER ADVANCE осигурява изключително качество, висока производителност и ненадмината рентабилност.

 
19.08.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Печат, Реклама

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар