Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Стъпките към успеха с цифровите цветни решения imagePRESS на CanonКакво се случва днес на пазара на печатни услуги?

Какво се случва днес на пазара на печатни услуги? Какво можем да очакваме утре и всъщност докъде ще ни доведат протичащите в момента процеси? Трудно би било да се отговори еднозначно на поставените въпроси, но истината е, че нещата се променят и това можем лесно да го докажем, посочвайки процентни съотношения. На първо място 72% от доставчиците на печатни услуги са съгласни, че не могат да продължават да правят нещата по досегашния начин (данните са от проучването на Франк Романо Insight Report, Digital Printing Direction). И още, 70% от тях смятат, че увеличението в приходите им ще се дължи на дигиталния цветен печат, а 100% от доставчиците на печатни услуги посочват, че обемът на отпечатана цветна продукция ще продължи да нараства.

Всичко това означава, че в този момент успешният подход би бил да се съобразите с настъпилите еволюционни промени (а не да се опитвате да им се противопоставите, тъй като те са задействани от развитието на пазара, а пазарът се движи от активните участници/клиентите) и да извървите няколко стъпки, с които да постигнете еволюционно ново ниво за вашия бизнес. И за да не ви бъде прекалено трудно, Canon ви предлага няколко цифрови цветни решения – като imagePRESS C7010VP, с които да ускорите процеса.

И така, насочваме се право напред, без да губим от поглед търсения резултат и правилната посока, но все пак, както всяко начало, трябва да посочим какво ще търсим. Ключовите елементи (или стъпки – нали става въпрос за движение) са четири, а именно: Качество, Производителност, Разнообразие, Гъвкавост.

 
31.10.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Хардуер, Печат

Сподели в: Share Tweet
Продължение

Още статии от същата категория

Добави коментар