Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Рекламна къща АЯБроени дни след края на Реклама Експо се срещаме с управителя на Рекламна къща АЯ г-н Росен Димитров, за да разговаряме с него за връчената им от Съюз Произведено в България награда, да разберем повече за дейността им в областта на изработката и разпространението на календари, както и да си поговорим за тяхната специализация във въздушната фотография.

 

Разкажете ни малко повече за Рекламна къща АЯ и по-специално за дейността Ви в областта на изработката на календари?

Смея да твърдя, че по отношение изработката и предлагането на календари ние сме на челни позиции у нас главно защото успяваме да предложим разнообразие от теми, което трудно може да бъде открито при конкурентите ни. Несъмнено това е свързано със сравнително ограничените обеми, които се реализират, тъй като българският пазар е малък. Ето защо много колеги не желаят да рискуват, а и като че ли не разполагат с потенциал да го направят.

При нас предлаганият спектър е много широк и досега не сме имали клиент, който да е дошъл с поръчка, и да му кажем, че това, което иска, го нямаме. Неслучайно сме известни като „Фабриката за календари“.

Целия текст можете да прочетете в печатното издание.

 
19.08.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Печат, Реклама, Интервюта

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар