Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Дайте свобода на бизнеса си с рентабилни печатни решенияМалките предприятия в цял свят са подложени на натиск. Въпреки потенциала си за бърз растеж, те са по-уязвими и по-силно изложени на несигурната икономическа ситуация, отколкото по-големите компании.

В тези условия собствениците на малки фирми със затруднен достъп до заеми и кредити търсят иновативни и разходо-ефективни начини за привличането на нови клиенти. Те рядко разполагат със свободно време и често играят няколко роли в организациите – от счетоводител до ИТ директор, и поради тази причина трябва да се възползват максимално от ограниченото време и ресурси, с които разполагат. Малките предприятия днес се нуждаят от гъвкава и ефективна технология „при поискване“ без скъпоструващи и времеемки изисквания за придобиването и управлението на сложни ИТ инфраструктури.

Печатът често е пренебрегвана дейност, но при правилно използване може да помогне за преодоляването на тези предизвикателства. Иновативните мастиленоструйни принтери, произвеждащи висококачествени документи на по-ниска цена и с най-бързата скорост на печат, помагат на собствениците на малки фирми да увеличат производителността и да намалят разходите.

Въпреки тенденцията за преминаване към дигитални комуникации като например използването на електронна поща и онлайн маркетинг, печатните материали все още играят ключова роля за комуникацията на малките предприятия. Проучване на анализаторите от IDC показа, че в сравнение с по-големите организации, малките компании са по-малко склонни да дигитализират работните процеси: едва 1/5 от малките фирми спрямо двойно по-голям брой големи предприятия.

Възможността за създаване на професионални печатни документи, бързо и икономично, е жизненоважна за малките организации, стремящи се да разширят базата си от клиенти на конкурентния пазар. Създаването на добро първо впечатление е изключително важно. Ето защо не трябва да се подценява силата на високото качество и добре изготвените печатни материали за новите компании, за маркетинговата им дейност и т.н. Потребителите са затрупани от пряка пощенска реклама. Едно от най-големите предизвикателства за компаниите е да се отличат от останалите. Последните проучвания установяват, че клиентите са много по-склонни да четат цветни документи.

Новото поколение мастиленоструйни принтери, създадени специално за бизнеса са по-бързи и икономични от аналогичните модели лазерни устройства и позволяват на натоварените предприемачи да реализират успех в конкурентната икономическа среда. В допълнение към намалените разходи за печат, мрежово свързаните устройства позволяват на собствениците на малки фирми да се свързват, да си сътрудничат и да правят бизнес, независимо къде се намират, подобрявайки цялостните работни процеси.

С оглед на значителните подобрения в производителността компанията за проучвания InfoTrends очаква използването на мастиленоструйни устройства от корпоративен клас да нарасне бързо, което ще бъде от особена полза за малките предприятия. Въпреки че някога се смяташе, че мастиленоструйните принтери са подходящи единствено за домашна употреба, интелигентните предприятия оспорват тази презумпция и въвеждат мастилото в офиса.

Принтерите Officejet Pro на Хюлет-Пакард предоставят по-високи скорости на печат, което – в комбинация с решения за управление на работния процес – съкращава изгубеното време в чакане на документи и увеличава производителността. Освен това те са и по-икономични: в общия случай Officejet Pro печата на цена от 6 евроцента за цветна страница.

В допълнение към подобренията в скоростта и намалените разходи, новото поколение мастиленоструйни принтери осигурява мобилност и гъвкавост, необходими на предприемачите, чиято работа изисква да сте свързани навсякъде и по всяко време. В динамичната съвременна среда всяка работна среща представлява изключителна възможност за генериране на нови приходи. От тази гледна точка, собствениците на малки предприятия трябва да са по-гъвкави, да прекарват по-малко време зад бюрата си и да са по-активни – например, да пътуват по-често за срещи с клиенти в търсене на нови възможности. Това е една от причините, според анализаторската компания IDC, две трети от работната сила в Западна Европа да е сравнително мобилна.

Най-новите мастиленоструйни принтери осигуряват непрекъснато мобилно изживяване, позволявайки на собствениците бързо да отпечатват съобщения от електронната си поща, презентации и други бизнес документи практически отвсякъде, чрез всеки смартфон или таблет с връзка към мрежата, или поддържащ Wi-Fi. В рамките на секунди можете да се уверите, че всички материали са напълно актуални. Това означава, че следващия път, когато влезете в делова среща с потенциален клиент или инвеститор, ще сте напълно уверени, че разполагате с материалите, които ще представят бизнеса ви в най-добрата му светлина.

Непрекъснатите инвестиции в мастиленоструйни принтери за бизнеса, като ги правят все по-достъпни и продуктивни, показват ангажимента на компанията да отговори на нарастващите нужди на клиентите от професионален печат. Предлагайки най-широкото портфолио и увеличавайки избора от решения за бизнес печат, ние сме уверени, че все повече и повече фирми ще изберат мастиленоструйните принтери пред лазерните. В свят, наситен с цифрови комуникации, където печатната страница може да се използва за още по-голям ефект, това означава, че малките предприятия ще могат да произвеждат бързо висококачествените и разходо-ефективните документи, от които се нуждаят, за да увеличат приходите и да зарадват клиентите си.

Мерсе Барконс
Вицепрезидент „Мастиленоструен хардуер“
EMEA Printing Systems
Хюлет-Пакард

 
08.08.2013.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Хардуер, Печат, Новини

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар