Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

БГ офертаЕлектронната система за запитвания за оферти www.bgoferta.com стартира с изцяло обновен дизайн и нови функционалности

Ако желаете да си поръчате визитки, брошури, рекламни материали, книги и всякакви печатни материали, каквито ви хрумнe, можете да използвате www.bgoferta.com, за да получите най-добрата оферта.

Не е необходимо да търсите кой, къде, какво прави и след това да звъните с молба за оферта. Пускате едно запитване с параметрите на желания продукт и получавате оферти, от които да изберете най-добрата.

Накратко, сайтът осъществява връзката между крайния клиент и изпълнителя. Изпращането на запитване за оферта е безплатно, а изпълнителят, който желае да получи запитването, присъства в системата чрез платен абонамент.

В момента в системата участват 66 фирми изпълнители. Всяка фирма може да заяви до 20 категории, в които да участва. Най-честите запитвания за оферти са за: офсетов, дигитален, широкоформатен печат, печат на книги, дизайн и предпечат. Разбира се, изпълнители, които предлагат например бродерия, експонация на CTP, калибриране на монитори и всякакъв вид полиграфически услуги, също имат място в БГ оферта.

Предимствата за фирмите изпълнители:

Не е необходимо да търсите сами клиента и да го убеждавате да ползва услугите ви. Чрез системата получавате клиент, който вече ви е избрал като потенциален партньор и желае да получи оферта за вашите услуги. Осъществяването на контакта зависи изцяло от вас и конкурентността на вашата оферта. Нашата задача е да осъществим контакта, останалото е ваша работа, която Вие знаете как най-добре да свършите.

Предимства за клиентите, които изпращат запитване:

Попълвате в свободен текст параметрите на продукта, който желаете да отпечатате. Посочвате от кого желаете да получите оферта и... избирате най-добрата оферта от всички, които ще получите. Не е нужно да издирвате контакти, да звъните и да разговаряте с всеки поотделно.

Нови функционалности
Потребителски интерфейс

Вече всеки клиент разполага с потребителски интерфейс, чрез който управлява сам акаунта си и всички постъпили запитвания.

Всяко запитване за оферта се получава по имейл, а в системата се пази пълнен архив.

Избор на категории

Фирмата изпълнител може да избере присъствие в 20 категории. По време на абонамента може да ги променя, ако междувременно добави нови продукти и услуги към фирменото си портфолио.

Клиентът може сам да подновява абонамента си в системата

Доскоро всеки изтичащ абонамент трябваше да бъде подновяван от нас. Дни преди изтичането му позвънявахме на клиента, за да му напомним, клиентът решаваше дали и за какъв срок да поднови участието си, след това изпращахме проформа фактура и акаунтът продължаваше. Сега улеснихме работата си и спестихме телефонни разговори на клиента. При желание за продължаване на участието в www.bgoferta.com клиентът избира срока в потребителския си интерфейс. Ако не желае, системата спира акаунта автоматично.

В момента сайтът е в бета версия – клиенти и потребители тестват системата и докладват за бъгове. Ако забележите, че нещо не работи коректно, ще ви бъдем благодарни да ни сигнализирате.

 
23.08.2011.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Печат, Реклама

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар