Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Business Excellence Show в СкопиеЕлена, Вие сте основният организатор на Business Excellence Show в Скопие. Разкажете ни накратко за Вас – доколкото зная, наскоро Ви обявиха и за една от топ десет жени-мениджъри в Македония.
Шеф съм на отдела по маркетинг на банка TTK в Скопие. Бакалавър съм по математика, а магистратурата ми е по маркетинг мениджмънт в Европейския център за мир и развитие (European Centre for Peace and Development). В момента продължавам обучението си там вече като докторант.

Каква е целта и задачите на Business Excellence Show?
BES иска да помогне да се подобри мениджмънта и маркетинга на компаниите.
Затова събираме на едно място представителите на различни компании и известни консултанти, както и университетски преподаватели.
В продължение на един ден ще се проведат много мултимедийни презентации от повече от 20 международни и местни специалисти. Това ще стане в две конферентни зали. Ще има и зала, в която компаниите ще се представят на посетителите и т.н.

За кой е предназначено бизнес шоуто?
За бизнесмените – собствениците на компании, предприемачите, консултантите, различните мениджъри, преподавателите по тези дисциплини и т.н.
За успеха на събитието достатъчно красноречиво говори и фактът, че в него участват не само македонски компании, но и от съседните държави.

Защо кръстихте събитието “шоу”, а не семинар например?
Нещата са доста по-раздвижени и динамични в сравнение с по-класическите семинари. Всичко е направено като мултимедия, музика, непосредствено общуване, социални контакти и т.н.
Нещата ще се развиват на две паралелни сцени. Така има по-голям избор и всеки може да ходи, където му е по-интересно и по-важно за бизнеса.
Използваме и тъй наречените бизнес изповедални – там всеки един от участниците ще може да получи отговори от нашите консултанти и експерти.
Много важно е, че в събитието ще участват и посланиците на Обединеното кралство, Словения и Австрия.

Кои ще са основните теми на бизнес шоуто?
Въвеждането на качествени модели, лидерството, потребителите, IT моделите, стандартизацията, партньорството, европейските фондове, иновациите, маркетинга и маркетинговите комуникации, социалната отговорност и др.

Бихте ли ни казала нещо повече за лекторите?
Повече от трийсет са от 15 държави.
Един от тях е Денис Вилкокс (Dennis L. Vilcox) – много известен пиар експерт и съветник на Барак Обама. Друг е Владимир Димитров – той отговаря за проекти на British Telecom, Winterthur, T-Mobile и Turkcell.
Димитриос Николаидис (Dimitrios Nikolaidis) е известен специалист по маркетинг и мениджмънт. Веран Матич (Veran Matic) е един от ръководителите на известната сръбска медия Б92. Финландецът Тауно Какеле (Tauno Kekale) е известен европейски специалист по управлението на качеството и на иновациите и т.н.

Кои са официалните езици на шоуто?
Английският и македонският.

Каква е цената за участие?
100 eвро. 

Кога и къде ще се проведе шоуто?
На 31 май в Скопие.

Повече информация за събитието може да намерите на сайта му: bes.com.mk

 
28.05.2012.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Събития, Интервюта

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар