Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Триизмерните колажи на Sarah BridglandУмалените творения от хартия на Sarah Bridgland населяват свой собствен свят – между скулптурата и колажа.

Създадени с любов и деликатност, проектите и дават нов живот на нежеланите остатъци от хартия, събирана от различни места. Създавайки един прекрасен свят, свят, в който съществуват едновременно реалността и фантазията. Всеки един елемент е изграден от безброй текстури, форми и букви, отразяващи интереса на Sarah Bridgland по отношение на руския авангард и конструктивизъм.

Заигравайки се, тя открива безкрайните възможности на миниатюрния вид реалност.

Използвайки хартиеното инженерство, прилагано в много детски pop-up книги, тя успява да създаде завладяващ разказ за един по-различен свят. Вместо обаче да пише историята, Sarah Bridgland, я създава на базата разположението на отделните герои в отделния разказ. Тя организира пространството, като балансира ефекта, който създава всеки един елемент - шрифт, графика, текстура и цвят. По този начин успява да създаде триизмерна рисунка, която кара зрителя да прави свои собствени асоциации и сам, на базата на своето въображение, да гради своя история.

 
12.03.2012.
Автор: Pro GR
0 Коментари
Таг :

Дизайн

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар