Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Технологията AMD LiquidVR™ печели престижната награда Lumiere

В началото на октомври AMD съобщи, че технологията AMD LiquidVR™ – инициатива на AMD, посветена на това изживяванията във виртуалната реалност (VR) да бъдат колкото може по-реалистични и удобни за потребителите, бе отличена с престижната награда Lumiere Award от Advanced Imaging Society за иновации в развлекателните технологии, по време на традиционния, 7-мото поред годишно награждаване на технологични и нови продукти в студията на Парамаунт Пикчърс в Холивуд, Калифорния.

Пионерската VR технология на AMD е в състояние да осигури по-добро съдържание, лекота при използване и съвместимост във VR приложенията.

Създадена в тясно сътрудничество с ключови технологични партньори и разработчици, LiquidVR™ използва AMD GPU софтуерни и хардуерни подсистеми, за да се справи с общо срещаните проблеми за постигане на „присъствие“ – състояние на „потопяване“, при което ситуациите, предметите или героите във виртуалния свят изглеждат реални.

Наградата Lumiere на Advanced Imaging Society отличава новите технологии и продукти на пазара, които движат напред креативната индустрия. Със своята роля да информира креативните професионалисти за нововъзникващи технологии, Advanced Imaging Society представлява водещите компании в света в областта на креативните изкуства и науки.

 
19.10.2015 16.43ч.
автор: Pro GR
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар