Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Поглед към международния фестивал Golden Drum

След броени дни, от 18 до 21 октомври, Любляна ще събере специалистите в считаната за една от най-креативните индустрии – рекламната, за поредното 23-то издание на фестивала Golden Drum.

Организаторите на фестивала съобщават, че един от основните говорители на събитието ще бъде създателят и управляващ директор на порталите: www.IfWeRanTheWorld.com и www.MakeLoveNotPorn.com Синди Галъп. Името на „Майкъл Бей на бизнеса“, както шеговито нарича себе си самата Синди, се нарежда сред имената на 30-те най-нестандартни творци на планетата. Известната със своя уникален подход в областта на консултантските услуги дама е търсен кадър от брандове и компании, ориентирани към внедряването на иновации.

Освен Синди Галъп от трибуната на Golden Drum ще се изявят повече от 40 световноизвестни експерти от света на рекламната и творческа индустрия, сред които президентът на германската iV2 – Uli Reese, управляващият директор на британската The Gunn Report – Emma Wilkie, главният творчески директор на холандската TBWA / Neboko – Darre van Dijk, основателят и главен редактор на ситуираната в Босна и Херцеговина Media Marketing и Art & Business – Ekrem Dupanović, изпълнителният творчески директор на румънската MRM // McCann Ioana Filip и мн. други.

Повече за Golden Drum: www.goldendrum.com

 
04.10.2016 21.39ч.
автор: Pro GR
0Коментари
Категория:

Предстоящо


Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар