Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Огромен интерес към водещия панаир в Евразия – SIGN Истанбул 2016

Близо 21 500 търговски специалисти, представляващи 450 компании от Турция и 32 страни по света, се очаква да посетят SIGN Истанбул 2016!

18-то издание на международния търговски панаир в областта на рекламната индустрия и дигиталните печатни технологии ще се проведе от 29 септември до 2 октомври т.г. в южната ни съседка Турция. Управляващият директор на SIGN Истанбул Зекерия Айтемур  съобщи, че още в края на януари участниците са резервирали 85% от изложбената площ на панаира, което потвърждава огромния интерес към него. „Нашите и чуждестранните изложители, сред които много световноизвестни марки, започнаха резервациите на щандовете още по време на предходното издание на панаира (10 – 13 септември 2015 г.), заяви г-н Айтемур. SIGN Истанбул 2016 ще заеме около 30 000 кв.м. площ в изложбения и конгресен център Tüyap и ние сме убедени, че предстоящото събитие ще събере повече посетители и изложители, отколкото миналогодишното.“

SIGN Истанбул 2016 се радва на огромен интерес от страна на доставчиците, тъй като се провежда в най-продуктивния период (септември – октомври) за сектора по отношение  установяването на делови връзки. Панаирът, който включва и специалните секции 3D Printshow и Industrial Print Summit, е широко признат като най-важното събитие в годината за професионалистите в областта на дигиталния печат, печата върху текстил и печатната реклама.

От 29 септември до 2 октомври посетителите на 18-то издание на SIGN Истанбул ще могат да видят най-иновативните продукти, технологии, материали и приложения в областта на цифровия печат, печата върху текстил, печатната реклама, визуалните комуникации, LED и LED дисплеите, индустриалния и 3D печат.

SIGN ISTANBUL 2016

Информация и заявка за участие: www.signistanbul.com

 
18.05.2016 17.19ч.
автор: Pro GR
0Коментари
Категория:

Изложения


Таг :

Събития, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар